top of page

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Στις 4 Ιουνίου 2018 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Σύρου, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, συνάντηση με την Συνήγορο για τα Δικαιώματα του παιδιού κα Θεώνη Κουφονικολάκου και τις ειδικές συνεργάτιδες της, Νίκης Μπαφέ, Ψυχολόγο και Σαμάνθας Στρατιδάκη, Κοινωνική Λειτουργό.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επιστήμονες -μέλη φορέων που το αντικείμενο και η δράση τους έχει σχέση με παιδιά και εφήβους (Εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης , Δικαστές, Αστυνομικοί, η Παιδοψυχίατρος του Γ. Νοσοκομείου Σύρου, Κοινωνικοί Λειτουργοί Λογοθεραπευτές και Ψυχολόγοι από το ΚΕΔΔΥ, εκπρόσωποι από το Κέντρο Πρόληψης του Ν. Κυκλάδων, της ΕΠΑΨΥ, του ΚΕΣΥΠ, του ΣΣΝ Ν. Κυκλάδων, του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Σύρου- Ερμούπολης καθώς και εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Σύρου).

Σ’ αυτήν ενημερώθηκαν από την Βοηθό Συνήγορο για τα Δικαιώματα του παιδιού και αντάλλαξαν απόψεις για τις δυνατότητες συνεργασίας των φορέων τους, στο πλαίσιο των καθηκόντων και των αρμοδιοτήτων του καθενός, ώστε να είναι αποτελεσματικότερη η αντιμετώπιση περιστατικών ανηλίκων που έχουν ανάγκη ψυχοκοινωνικής παρέμβασης και υποστήριξης.

Featured Posts
Ελέγξτε πάλι σύντομα
Μείνετε συντονισμένοι...
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ
ΑΡΧΕΙΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΑΡΘΡΩΝ
Search By Tags
Δεν υπάρχουν ακόμη ετικέτες.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page